Onze reunie wordt mede mogelijk gemaakt door het VFONDS
Aanmeldpagina
lidmaatschap reünistenvereniging
en komende reünie
Vanwege de goede bereikbaarheid en de opgedane ervaring van eerdere reünies hebben we ervoor gekozen de reünie dit jaar ook weer te laten plaatsvinden in het gebouw van de MBSOV, de Dukdalf.
Een routebeschrijving vindt u via deze link
De reünie is mede mogelijk gemaakt door de steun van het Vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg).
 
Als reünistenvereiniging zijn we aangesloten bij de FOVAM.
Wij als reünistenvereniging vragen geen contributie van de leden, we vragen alleen een bijdrage voor de twee jaarlijkse reünie welke bedoeld is voor comsumpties aan de bar en de maaltijd.
Lid worden kost dus niets, maar daar hebben wij wel een aantal gegevens van je nodig, daarvoor kan je gebruikmaken van ons Aanmeldformulier.
Je kunt het formulier downloaden door op onderstaande link te klikken en en na het invullen ervan stuur je het ingevulde formulier via mail aan de secretaris (info@gsmkr-tpmkr-wdw.nl) .
 
Aanmeldformulier Lidmaatschap
Ben je al lid van onze reünistenvereniging dan kun je je aanmelden voor de reünie van woensdag 15 mei 2024 (locatie gebouw Dukdalf).
 
 
Voor deelname aan de reünie vragen wij aan de deelnemers een eigen bijdrage van € 10,00 per persoon, deze is mede bedoeld voor consumpties aan de bar en de maaltijd.
 
Opgeven voor de reünie doe je door de bijdrage van € 10,00 uiterlijk voor 15 april 2024 over te maken naar:
 
IBAN NL64 INGB 0009483819, t.n.v. Reünistenvereniging Geschutmaker Torpedomaker KM, te Den Helder, onder vermelding van "Reünie 2024"
 
Het bankafschrift van deze betaling geldt als bewijs van deelname.
 
Begeleiders (indien van toepassing) worden verzocht zich via de deelnemer die zij gaan begeleiden aan te melden.